De titel van de workshop spreekt voor zich. Tijdens deze workshop is het effectief de bedoeling dat wij jouw zelfvertrouwen een gigantische boost gaan geven. En we gaan er ook voor zorgen dat jij tegen het einde van de workshop met een compleet ander beeld van jezelf naar huis gaat. Een veel positiever beeld uiteraard!

Zelfvertrouwen.. Het spreekt voor zich.. We gaan het hebben over uzelf, we gaan het hebben over JIJ en dat omvat 5 verschillende aspecten:

Het beeld dat jij hebt over jezelf.

Het beeld dat je hebt over jezelf in vergelijking met anderen.

Het beeld dat jij denkt dat anderen over u hebben.

Het geloof dat jij hebt over hetgeen jij zou kunnen worden.

Hoe tevreden ben jij met jezelf?

 Er zijn vijf levensgebieden. Het hoeft niet persé zo te zijn dat je op alle 5 de levensgebieden een gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Het kan evengoed zijn dat er daar ééntje of meerdere tussenuit schieten die een boost kunnen gebruiken.

De kracht van een workshop zit hem erin dat je in een ruimte zit met allemaal gelijkgestemden die zeggen ‘En nu is ’t aan mij!’, ‘Nu is het de moment om aan mezelf te werken!’. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich kwetsbaar kan opstellen en de kans zal krijgen om 100 procent zichzelf kan zijn. Dat alleen al is van onschatbare waarde.

Gun jezelf een positiever zelfbeeld!

Waar?

Heideplaats 15, 2845 Niel

Wanneer?

Zaterdag 11 mei 2019 van 10.00 tot 17.00

Kostprijs?

89 euro (drankjes + lunch inbegrepen)