Klinken de volgende stellingen jou bekend in de oren?

 •  Ik maak me heel vaak zorgen of druk over dingen die ik niet zelf in de hand heb
 •  Ik wil meer leren genieten van het leven, maar vind dit zo moeilijk
 • Ik laat m’n dag vaak verpesten door dingen of mensen waar ik totaal geen controle over heb
 • Ik ben er vaak niet bij met m’n hoofd wanneer ik bij m’n geliefden (partner, vrienden, ouders, kinderen, …) ben
 • Ik kan niet goed om met veranderingen en onzekerheid
 • Wanneer er mij iets negatiefs overkomt, dan zakt de moed mij heel snel in de schoenen
 • Ik wil het heel graag ANDERS, maar weet niet hoe dit ‘anders’ er concreet uit ziet en hoe ik dit moet aanpakken
 • Ik kan moeilijk beslissingen maken uit angst dat het wel eens de verkeerde beslissing zou kunnen zijn
 • De angst om te blijven staan waar ik nu sta is inmiddels GROTER dan de angst om te SPRINGEN

In uitdagende tijden is het belangrijker dan ooit dat we onze capaciteiten die ons als mens uniek maken volop gaan inzetten. Alleen hebben we nooit echt geleerd hoe we dit moeten doen en welke aanpak we hiervoor het beste gebruiken.

En dit is waar ik jou bij zal helpen!

Ik zal jou stap voor stap tonen hoe jij in uitdagende tijden rechtop kan blijven staan, met opgegeven hoofd en kan blijven ‘GROEIEN’ als persoon.

Toen ik 4 jaar geleden m’n eerste stapjes heb gezet in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling, heb ik mezelf de belofte gemaakt om mezelf elke dag opnieuw de kans te geven om een beter mens te worden, vooruit te blijven stappen, ook al ga ik af en toe op m’n bek of loop ik met m’n hoofd tegen de lamp.

Ik heb leren vallen, maar belangrijker dan dat heb ik geleerd om terug recht te staan en sterker dan ooit te worden. Het zorgt ervoor dat wanneer ik voor een nieuwe uitdaging kom te staan, ik niet meer denk : ‘Oh Sh*t, dit wil ik niet meer!’, maar : ‘Alright.. Wat zal deze ervaring mij leren en hoe zal dit mij doen groeien?’

Met behulp van de nodige inzichten en tools ben ik er rotsvast van overtuigd dat eenieder van ons zichzelf kan verbazen en dingen kan bereiken die hij of zij nooit voor mogelijk hield. Het enige wat hiervoor nodig is, is een open mind en de goesting om vanaf NU de touwtjes zelf in handen te nemen.

Wat mag je verwachten?

Online Programma

 •  Elke week nieuwe videos over verschillende onderwerpen, dit gedurende 3 maanden
 • Bijhorend werkboek met oefeningen bij elke video
 • De mogelijkheid om de videos te bekijken waar en wanneer jij dit wil
 • Geen urenlange, maar korte videos van max 20 minuten
 • Levenslange toegang tot het online platform

Welke onderwerpen zullen aan bod komen?

Wat maakt ons mens?

We gaan een kijkje nemen in de geschiedenis van de mens. Waar komen wij vandaan? Waarom zijn we wie we zijn? Of zoals Jambers het zou zeggen : ‘Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen?’. Je zal leren om jezelf en anderen beter te begrijpen!

Een nieuw verhaal

We hebben allemaal overtuigingen meegekregen uit onze opvoeding. Overtuigingen die ons vooruit helpen en die ons doen groeien als mens, maar evengoed overtuigingen die ervoor zorgen dat wij ons vast draaien. Je zal deze overtuigingen onderzoeken, bepalen welke jou niet meer dienen en deze vervangen door nieuwe overtuigingen die jou wél vooruit helpen. 

Wat wil ik nu echt?

Door vastgeroeste gewoontes en overtuigingen leven we het grootste deel van ons leven op automatische piloot, zonder dat we er eigenlijk bij stil staan of we wel bezig zijn met hetgeen wat we écht willen. Je gaat jouw visie duidelijk maken en bepalen wat je écht belangrijk vindt in het leven en wat jou écht gelukkig maakt.

Ja, écht! 😉

Leren omgaan met stress

70 procent van de bevolking leeft 70 procent van de tijd in stress. Dit heeft gigantische gevolgen voor ons lichaam en onze geest. Je zal leren wat stress exact met jou doet en hoe je er kan voor zorgen dat stress niet meer de bovenhand heeft in jouw leven. 

Leren omgaan met negativiteit & pijn

Negatieve mensen om je heen, klote situaties die je niet in de hand hebt waardoor je even de moed verliest.. Het zijn de dingen die nu eenmaal bij het leven horen. Je zal leren hoe je met deze negativiteit, uitdagingen en pijn kan omgaan en sterker kan worden.

Falen = noodzaak

Wanneer je wil vooruit gaan en wil groeien als persoon, dan zal je MOETEN falen. Ik weet dat je het liever anders had gehad, maar je hebt géén andere keus! Wat dus uitermate belangrijk is, is dat jij léért falen.

Wat jou tegenhoudt

Het leven zit vol hindernissen en er is geen recht pad naar succes. Je zal onderzoeken wat jou tegenhoudt, hoe je met bepaalde hindernissen kan leren omgaan om alsnog jouw doelen en positievere resultaten te behalen.

Ik geef niet op!

We weten dan misschien wel wat we willen, maar als jij ooit al eens een goed voornemen hebt gehad, dan weet je waarschijnlijk wel hoe moeilijk het is om dit ook effectief te blijven volhouden. Je zal leren waarom mensen opgeven en hoe jij ervoor kan zorgen dat jij kan blijven volhouden. 

Ik ben oké, jij bent oké!

We hebben vaak al heel snel een oordeel klaar over onszelf en over een ander. Je zal leren om jezelf goed genoeg te vinden, meer zelfvertrouwen te krijgen en niet te snel een oordeel te vellen over iemand die ‘anders’ is dan jou.

PERSH-weekend

Wanneer jij ervoor kiest om jou in te schrijven voor ‘Groei!’, kan je voor een kleine meerprijs deelnemen aan het ‘PERSH-weekend’.

‘PERSH’ is ontworpen om jou op jouw eigen manier, op jouw eigen tempo tijd te laten nemen voor jezelf. We nemen jou mee in een kleine groep naar een vakantiewoning in de Ardennen en zorgen voor een beleving die een blijvende impact zal achterlaten. 

Online Support

Ik wil absoluut niet dat je ook maar één moment het gevoel hebt dat je er alleen voor staat! Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om jou 2-wekelijks te kunnen ondersteunen en jou kan helpen om knopen te ontwarren of door te hakken. 

Hierbij kan jij ervoor kiezen om voor een kleine meerprijs online support te ontvangen gedurende 6 maanden. Dit omdat ik weet dat groei niet in 1,2,3 tot stand komt en ik wil dat je voldoende tijd krijgt om positievere resultaten neer te zetten.

Online Community

In een groeiproces is het van onschatbare waarde om jou te laten omringen door gelijkgestemden die net zoals jij vooruit willen en zelf de touwtjes in handen willen nemen.

Via een besloten facebookgroep krijg je de mogelijkheid om te sparren met elkaar, te polsen naar anderen hun verhalen en partners in crime te vinden die dezelfde doelen hebben als jou!

Wat zeggen anderen?

Kristin Bemelmans
Kristin Bemelmans@Be.me.l by Kristin Bemelmans
Lees verder
"Hannelore is een frisse wind in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Zij begrijpt maar al te goed welke uitdagingen het leven je kunnen bieden en hoe je hier mee om kunt gaan. Door middel van haar programma ‘groei’ krijg je inzichten in hoe jij in je kracht kan staan. Ze is ongelooflijk inspirerend en haar gevoel voor humor maakt het hele plaatje compleet. Ik heb heel veel aan haar video’s gehad, deze staan boordevol tips. Een absolute aanrader! Dank je wel Hannelore."
Ellen Uytterhoeven
Ellen Uytterhoeven
Lees verder
Hannelore brengt de materie met gedrevenheid en vurig enthousiasme. Heel herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven wat je vlugger tot inzichten brengt.
Previous
Next

Basic

475
 • Online studentenplatform
 • Levenslange toegang
 • Elke week nieuwe videos gedurende 3 maanden

Advanced

574
 • BASIC
 • Online support gedurende 6 maanden

Full option

824
 • BASIC
 • ADVANCED
 • All-in PERSH-weekend
BEST BUY

FAQ

Alle supportcalls worden opgenomen. Dit wil zeggen dat je ze achteraf via jouw online platform zoveel kan herbekijken als je zelf wil. Ook zal je vóór de call altijd de mogelijkheid krijgen om een fiche in te vullen met jouw vragen of waar jij vast loopt. Of je nu aanwezig bent op de desbetreffende call of niet, jouw vragen kunnen sowieso behandeld worden en mijn antwoord voor jou kan jij bekijken op het tijdstip wat voor jou het beste uit komt. Plus je kan de opname zo veel mogelijk opnieuw bekijken als jij zelf wil. 

Geen enkel probleem! Vul het contactformulier in en ik bekijk met heel veel plezier samen met jou de mogelijkheden die haalbaar zijn voor jou. 

Verandering heeft tijd nodig. Hoeveel tijd hangt uiteraard af van persoon tot persoon. Dus het is zeker te begrijpen dat jij vandaag nog niet kan zeggen hoeveel tijd jij zal nodig hebben en hoeveel begeleiding je hier effectief bij nodig hebt.

 

Na 3 maanden en na 6 maanden staat er een soort van 'tussentijdse evaluatie' ingepland om te polsen hoe ver jij zit in jouw groeitraject en op basis daarvan kunnen we dan zien of we de begeleiding langer moeten laten doorgaan. 

 

Uiteraard blijven de filmpjes op het online platform wel levenslang beschikbaar!

Kan absoluut! En ik ben er om jouw bezorgdheden en twijfels weg te nemen!

Stuur mij een bericht via het contactformulier of maak een afspraak om in gesprek te gaan met mij!

Neem op een heel laagdrempelige manier contact op met mij via WhatsApp op het nummer 0471 47 71 29 en krijg binnen de 24 uur een antwoord op al jouw vragen met betrekking tot mijn aanbod.

Maak een GRATIS telefonische afspraak met mij van 30 minuten zodat we samen kunnen aftoetsen hoe ik jou op de best mogelijke manier kan helpen door HIER te klikken.

Scroll naar top