Herwin jouw authenticiteit is een 3-daagse retreat ontworpen om jou aan te moedigen en te helpen om vanuit je ‘ware ik’ te leven.

Doorheen ons leven hebben we allemaal een rugzak verzamelt van pijn, verdriet en belemmerende overtuigingen. We komen vast te zitten in een ideaal van hoe andere mensen ons zien. Wij willen mensen helpen om zichzelf beter te begrijpen en om terug te keren naar hun authentieke ‘ik’.

Deze retreat vindt plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 in het Engels (ondersteuning door Hannelore in het Nederlands).

Deze retreat is gemaakt zodat jij jouw authentieke zelf kunt herontdekken zodat jij jouw potentieel maximaal zal leren benutten.

Doelen van de retreat :

 • Jou helpen om jouw pijn en verdriet uit het verleden beter te begrijpen en te genezen
 • Jou helpen om een diepe liefde voor jezelf te verwerven en beter te leren begrijpen welke bedoeling jij aan jouw leven wil geven
 • Jou helpen om een zeer krachtige visie voor jouw toekomst te ontwikkelen

Na deze driedaagse zal je naar huis gaan met

 • een gezonde en sterke dosis zelfliefde
 • gelijkgestemden die jou zullen aanmoedigen en ondersteunen op jouw toekomstige pad
 • een duidelijk actieplan die jou zal helpen op jouw weg vooruit
Feest16

Hoe ziet deze 3-daagse retreat eruit?

Deze retreat vindt plaats in ‘De Heerlijkyt van Elsmeren’ in Geetbets (Limburg)

 • We verblijven er met maximum 30 personen in een prachtig uitgestrekt natuurdomein met alle luxe en comfort.
 • Je slaapt op kamers van 2 personen. Bij betaling van een meerprijs is een éénpersoonskamer ook mogelijk.
 • We verwachten je op dag 1 omstreeks 9u op het domein. Er is een ruime gratis parking beschikbaar.
 • De retreat eindigt op zondag 17u.
 • De dresscode is casual en sportief. Houdt er rekening mee dat er ook een aantal fysieke oefeningen zullen plaats vinden. Deze zijn niet bepaald belastend, maar wel mentaal uitdagend. 

Sandra Kay Reynolds is de oprichter van SK Reynolds Leadership Development, LLC. Ze is gepassioneerd om mensen en organisaties te helpen om hun potentieel te vergroten door leiderschapsprincipes en persoonlijke groei strategieën te beoefenen. Sandra Kay heeft een bachelor in psychologie en een master in educatie. Met haar meer dan 20 jaar ervaring als trainer en teacher weet ze als geen ander welke programma’s ze moet geven om mensen en organisaties meer in hun kracht te zetten. Haar expertise, gekoppeld met de laatste mindset strategieën, geven jou de beste kans om zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak succes te hebben. Sandra Kay is een Executive Director bij het John Maxwell Team. Ze is ook een gecertificeerd Mind Expert en een Human Behavior Analysis Consultant.

Hannelore Pante is een Mind Expert en Authenticiteitscoach. Desondanks het feit dat ze nog niet heel veel ervaring heeft in het vak is ze énorm gepassioneerd door mensen en wil ze er alles aan doen zodat mensen éindelijk eens in zichzelf zullen leren geloven en hun volle potentieel leren benutten. Ze is van de overtuiging dat wij ons veel te klein houden en ieder van ons het waard is om een leven in overvloed te leven en elke dag opnieuw maakt ze voor zichzelf de belofte dat ze hiernaar zal streven. 

Prijzen :

Optie 1 : Je neemt alleen deel aan de retreat en verblijft in een single kamer.

Dan betaal je 1097 euro. Inbegrepen in de prijs zijn 2 overnachtingen met alle maaltijden en koffiebreaks.

Optie 2 : Je neemt samen met iemand anders deel aan de retreat en verblijft in een 2-persoonskamer.

Dan betaal je 945 euro. Inbegrepen in de prijs zijn 2 overnachtingen met alle maaltijden en koffiebreaks. 

Je kiest hiervoor de optie “dubbele boeking” in de shop.

Eens de inschrijving voor de retreat in orde is, ontvang je van ons alle nodige informatie per mail.