Laat je leven niet controleren door deze vijf dingen

Veel mensen spenderen hun leven overgeleverd aan de genade van de omstandigheden. Leven in functie van water met hen gebeurt, leven in functie van andere mensen. Niet leven in het heden omdat ze vastzitten in de gevangenis van hun verleden. Als je een groots leven wil leiden, laat je dan niet controleren door gelijk welke van deze dingen.

  1. Je verleden
  2. Meningen van anderen
  3. Gelimiteerd geloof over jezelf
  4. Relaties
  5. Geld

1. Je verleden

Sta je verleden niet toe om je heden of je toekomst te controleren. Wat er in het verleden ook gebeurt is, je MOET het loslaten. Laat de pijn uit je verleden achter, zodat het je toekomst niet kan sabboteren. Laat de duisternis van je verleden achter, zodat het het licht van je glansrijke toekomst niet kan blokkeren. Je verleden is weg. Wat er ook gebeurd is, hoe erg het ook was, de gebeurtenis herleven zal je nooit goed doen! Als iemand je pijn heeft gedaan, is de enige manier waarop jij kan winnen door los te laten en verder gaat. Als je in haat leeft, winnen zij! Als jij het slachtoffer speelt, winnen zij! Als jij wil winnen, moet je je focussen op het bouwen van je toekomst en NU beginnen. Laat dat gewicht van je rugzak vrij zodat jij vrij kan zijn en sta gebeurtenissen uit het verleden niet toe om dit moment te ruïneren. Dit moment dat perfect is, dit moment dat hier nu is om van te genieten. Dat klaar is voor jou om het voluit te leven!

2. Meningen van anderen

Sta niet toe dat andere mensen hun meningen en oordeel de richting van jouw leven bepalen! De nood om erbij te passen kan veroorzaken dat jij paden gaat bewandelen die jij niet eens wil bewandelen. Mensen plezieren is een vloek die ten allen tijde zou moeten vermeden worden. Vooraleer je iets doet, vraag jezelf af: “Doe ik het omdat ik het wil, of door m’n angst omdat anderen me gaan beoordelen als ik het niet doe?” Jij bent uniek geboren voor een reden! Je bent geboren om op te vallen, om geapprecieerd en geliefd te zijn voor wie je bent. Dim je licht niet om in de doffe achtergrond te passen van andermans leven. Schijn helder zoals jij bent. Degene die echt om je geven zullen dat licht zien en samen met jou schijnen.

3. Gelimiteerd geloof over jezelf

Sta het niet toe dat je eigen leven gecontroleerd wordt door je eigen gelimiteerde geloofsovertuigingen. Nu, een waarschuwing bij deze. Deze geloofsovertuigingen kunnen bewust zijn, maar meer dan waarschijnlijk zullen ze onbewust zijn. Ze zijn misschien onbewuste beperkingen die geconditioneerd zijn in jezelf vanaf jonge leeftijd en doorheen je hele leven door te luisteren naar degene rondom u die zelf nooit hun eigen dromen hebben bereikt. Merk jouw eigen beperkte overtuigingen op en zeg hen dat ze hun mond moeten houden. Er is niks dat je niet kan doen. Niks dat je niet kan hebben en niemand die je niet kan worden ALS je gelooft in jezelf! Als jij gelooft is alles mogelijk. Als jij je geloof verandert van beperkt naar onbeperkt zal je potentieel onbeperkt zijn! Beeld je in wat je kan bereiken moest je je leven leiden alsof ALLES mogelijk zou zijn. Alsof mirakels een standaard eis van elke dag waren. Zoals het gezegde zegt : Als er geen vijand binnenin zit, kan de vijand van buitenaf je geen kwaad doen. Als er niks binnenin jezelf je tegenhoudt, is er ook niks van buitenaf die je kan tegenhouden. Je hele leven zal onmiddellijk veranderen wanneer jij beslist van je mindset te veranderen. Het moment dat jij beslist om alles als een geschenk te zien, wanneer je beslist om elke gebeurtenis of omstandigheid en uitdaging als een zegen te zien in plaats van een vloek. 

4. Relaties

Een gevoelig onderwerp, maar als jij altijd een ander nodig hebt om gelukkig te zijn, om je compleet te voelen, dan ben je altijd maar één stap verwijderd van een inzinking als die persoon je verlaat. Of ongelukkigheid als de relatie waar je in zit niet goed gaat. IK stel niet voor om relaties te vermijden. Er is geen enkele kracht in deze wereld groter dan LIEFDE en connectie. Ik heb het over degene die niet kunnen leven als ze geen relatie hebben. Degene die met eender wie zouden willen samen zijn, alle verkeerde personen inbegrepen. Alleen maar om één moment te vermijden waarin ze alleen zijn. Maak voor jezelf een persoonlijk doel om voldoende mentale kracht te ontwikkelen om tot het punt te komen waarop je geen anderen nodig hebt om jou gelukkig te maken. Je bent net zo gelukkig alleen, als je bent in een relatie.

5. Geld

Dit is wat de meerderheid van de mensen beheerst op deze planeet. Dit wil niet zeggen dat je geen overvloed zou mogen willen. Dit wil niet zeggen dat geld slecht is. Jij weet evengoed als mij welke grootse dingen je kan doen en hoeveel mensen je kan helpen met geld. Wat dit betekent is: laat het niet toe dat je beslissingen beïnvloed worden door geld. Als jij je keuze van iets enkel zal laten afhangen van de factor hoeveel geld erbij komt kijken, heb je net de verkeerde beslissing gemaakt. Wat je wel zal uitdokteren is wanneer je je hart volgt en je jezelf laat leiden met de intentie om andere mensen te DIENEN, om je beste te geven aan anderen. Als je jouw intuïtie volgt en je echt je ZIEL geeft, dan zal het geld vanzelf komen. En het zal komen in veel grotere hoeveelheden dan wanneer je echt op geld gaat jagen in het belang van het jagen op geld. Dus daag jezelf uit om het leven te leiden dat je echt wilt leven vrij van beperkt te worden door eender wat. Vind je vrijheid. Leef VOLUIT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top