Mijn verhaal

Af en toe neem ik de tijd om even achterom te kijken. Naar waar ik vandaan kom. Naar m’n jeugd. Naar de studies die ik gedaan heb. Naar de jobs die ik gedaan heb. Naar de hobby’s die ik heb beoefend. Naar de mensen waarmee ik om ben gegaan. Naar de vriendjes die ik heb gehad. Naar de avonturen die ik heb meegemaakt. Naar de stommiteiten die ik heb begaan. Naar de plaatsen waar ik heb gewoond.

Ik moet zeggen dat ik niet altijd evidente keuzes heb gemaakt. Ze waren onderdeel van mijn zoektocht naar mezelf, van mijn zoektocht naar geluk. De komende weken wil ik via mijn blog mijn verhaal delen met jou, wil ik dat je mij beter leert kennen, dat je weet wat er in mij omgaat, hoe ik geworden ben wie ik vandaag ben en hoe ik blijf groeien.

Eén ding is alvast HEEL belangrijk om te weten en dat is dat ik me ondanks alles nooit helemaal alleen heb gevoeld. Ik had en heb nog altijd fantastische ouders en een fantastische familie waar ik altijd bij terecht kan en die me altijd steunen. En dat is voor mij GOUD waard!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top