"Mijn missie is om jou te tonen dat jouw verleden jouw toekomst niet hoeft te bepalen"

Vroeger had ik een ongelooflijke drang om ergens bij te horen en graag gezien te worden. Ik dacht dat wanneer mensen van mij zouden houden, ik ook meer van mezelf zou houden. Het grote probleem was dat door anderen te willen pleasen ik minder en minder naar m’n innerlijke stem ging luisteren en m’n eigen identiteit verloor, wat me uiteraard alles behalve gelukkig maakte.

Een aantal jaar geleden had ik een relatie die me diep ongelukkig maakte, had ik een rot job waardoor ik elke avond thuiskwam met barstende koppijn en huilde ik mezelf vaak ’s avonds in slaap omdat ik niet wou geloven dat DIT alles was.

Toen ik mezelf kwijt aan het geraken was en m’n omgeving zei dat ze me ook niet meer herkenden, heb ik voor mezelf de beslissing gemaakt om al m’n bruggen op te blazen en al m’n zekerheden op te geven. Want zeg nu zelf, wat ben je met een zekerheid die jou diep ongelukkig maakt?

Ik heb ontslag genomen op m’n job, een einde gemaakt aan m’n relatie en ben verhuisd naar de andere kant van het land. Ik had de beslissing genomen om voor mezelf te kiezen en in een jaar tijd heb ik een totaal nieuw leven opgebouwd. Ik noem het dan ook heel graag mijn ‘Turning Point year’.

In dat jaar ben ik boeken beginnen lezen, YouTube filmpjes beginnen bekijken en heb ik zoveel mogelijk informatie opgezocht om mezelf en anderen rondom mij beter te gaan begrijpen. En toen werd me één iets duidelijk :

Ik ben niet alleen!

Wat blijkt is dat heel velen onder ons het moeilijk hebben om zichzelf te zijn in onze maatschappij. We worden aangemoedigd om binnen de lijntjes te kleuren, niet te veel op te vallen en zeker niet tegen de stroom in te gaan, want dan zouden mensen wel eens vanalles over jou kunnen denken en zou je wel eens het middelpunt van de belangstelling kunnen worden.
Dit zorgt ervoor dat we ons veel te klein houden en een middelmatig leventje gaan leiden die ons allesbehalve gelukkig maakt.

MAAR… Als jij mij toestaat, dan ga ik jou tonen dat het ook anders kan! En nee, zeker niet door jou te brainwashen of door voodoo-popjes te gaan gebruiken, maar door in jou te geloven en jou in jezelf te laten geloven. Zodat jij gaat inzien dat jij genoeg bent, dat jij het waard bent. Ik ga jou leren om de moed te vinden om jouw authentieke ‘ik’ aan de wereld te tonen en je niet meer klein te houden.

Ik ga jou de weg tonen die ik zelf de laatste paar jaar aan het bewandelen ben en ga jou de dingen aanleren die voor mij het beste werkten en die ervoor gezorgd hebben dat ik de moed heb gevonden om mij te tonen aan de wereld, ongeacht wat anderen hiervan denken.

Inge Rock Academy

Mijn opleiding als coach en Mind Expert heb ik gevolgd bij de Inge Rock Academy.

Zelf maak ik ook deel uit van de ‘Circle Of Mind Experts’ waarin coaches zitten van over de ganse wereld. 

Inge Rock is reeds 12 jaar vaste waarde in de coachingwereld, zowel als binnen- en buitenland en weet als geen ander waarover ze spreekt. 

Tot op heden is zij mijn mentor en begeleid ze mij in mijn groei.

Ben je klaar om jouw échte waarde te leren kennen?

Ben jij klaar om jouw authentieke IK te leren kennen? Ben jij klaar om die persoon te worden die je altijd al verdiende te worden? Ben jij klaar om JA! tegen jezelf te zeggen? Ga dan vandaag nog van start met de gratis training die ik speciaal voor jou in elkaar heb gestoken! In deze gratis training ga je te weten komen wat jouw visie is, wat jouw missie is en waarom. Je gaat een duidelijk beeld krijgen van hoe jij wil dat jouw toekomst eruit ziet.

kopieCE3A0271
Scroll naar top