PERSH

Het eerstvolgende PERSH-weekend staat gepland van 16 tot 18 oktober 2020 en is helaas reeds uitverkocht.

Stuur me een bericht indien je op de hoogte wil blijven van nieuwe data.

Tijd nemen om te onthaasten en de batterijen terug op te laden is vandaag belangrijker dan ooit. Hoe doe je dit in de meest ideale en comfortabele omstandigheden?

"PERSH is méér dan gewoon een weekendje weg."

PERSH is ontworpen om jou op jouw eigen manier, op jouw eigen tempo tijd te laten nemen voor jezelf. We nemen jou mee in een kleine groep naar een vakantiewoning in de Ardennen en zorgen voor een beleving die een blijvende impact zal achterlaten. 

"PERSH" is een levensstijl."

Niets moet, alles mag! (of toch bijna alles 🙂 )

Er wordt een programma aangeboden, maar jij beslist of je hier wel of niet aan wil deelnemen. Jij kan dus perfect beslissen om deel te nemen aan het weekend, maar lekker rustig tijd voor jezelf te nemen door een natuurwandeling te maken of een boek te lezen, want misschien is dit wel net hetgeen waar jij het meeste nood aan hebt. Wil je samen deelnemen met je partner, beste vriend(in), zus, broer, kind of ouder en heeft hij of zij zin in een andere activiteit? Geen probleem! Ieder doet z’n ding en ’s avonds kom je gewoon terug samen om gezellig bij te praten over hoe je dag was!
.
.

FOCUS op alles wat goed voor je is.

Beweging

Lichaamsbeweging is erg belangrijk.  Het geeft je een goed gevoel, je wordt er slanker door en beweging helpt om de snelheid van het metabolisme te verhogen.

Tijdens dit weekend ga je oefeningen op maat meekrijgen die je heel gemakkelijk in het dagelijks leven zal kunnen inplannen.

Gezonde voeding

Onze drukke agenda’s zorgen er vaak voor dat we hier niet voldoende tijd aan spenderen. Alle gerechten die tijdens dit weekend worden geserveerd zullen vers & voedzaam zijn, maar vooral ook heel lekker en super simpel. Je zal er de nodige inspiratie kunnen opdoen die je kan meenemen naar huis.

..

D-Stress

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet op de juiste plaats bent in je leven, ervaar je stress. Wanneer je met mensen praat hoor je het voortdurend: “Te druk! Stress! Stress! Stress!” Alsof het een modeverschijnsel is geworden. Is het dan cool om stress te hebben? Allesbehalve! Stress is helemaal niet cool en chronische stress is zelfs gevaarlijk!

Tijdens het “PERSH-weekend” ga je meer te weten komen over stress, wat het doet met jouw lichaam, jouw zelfvertrouwen en jouw relaties. Maar vooral.. Je zal ook leren hoe je dit kan omkeren!

D-stress staat voor het leren ontstressen. De methodes die hier zullen worden gebruikt zijn heel simpel, down-to-earth en wetenschappelijk onderbouwd. Geen zweverig gedoe of geitenwollen sokken dus.

Het enige wat je nodig hebt is een open mind en de goesting om jouw leven op een positieve manier te verbeteren.

Scroll naar top