Welkom op mijn website!

Bloed, zweet en tranen :-D.. NIKS wist ik over het maken van websites, helemaal NIKS! Maar hey, ik was vastberaden om m’n eigen zaak op te starten en aangezien ik al heel wat had geïnvesteerd in een goede coachingopleiding via de Inge Rock Academy wou ik voor de rest zoveel mogelijk zelf uitdokteren. Eerlijk is eerlijk.. Het resultaat mag er zijn! Voor mij is dit de moment dat ik EINDELIJK van start kan gaan en zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk waarde meegeven. Want daar draait het voor mij allemaal om! Ik wil mensen vooruit helpen. Helpen richting geven aan hun leven. Hun innerlijke kracht laten ontdekken. Hen bewijzen dat ze de moeite waard zijn en hen helpen om op zoek te gaan naar hun authentieke zelf..

So this is only the beginning! Ik kijk in ieder geval ENORM uit naar het vervolg. Ik hoop jij ook!

Liefdevolle en warme groeten

Hannelore

X

4 reacties op “Welkom op mijn website!”

  1. Woehoe eindelijk! Voor de mensen die haar nog niet kennen en denk tjien (als ge het zo schrijft) is dit wel zen?? Jaaa ! en nee ik word voor deze reactie niet betaald of heb geen extra koekje gekregen (alhoewel dat wel zou smaken!). Ik meen oprecht dat Hannelore er wat van kan en kent! Ze heeft het ook op recht goed met u voor en wil u wel degelijk graag verder wil helpen. Groetjes van ~iemand die zelf al veel feedback/steun/motivatie van deze dame heeft gekregen~ Michelle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top